Insitor AS

Bedrift: Insitor AS

Bransje: Bedriftsrådgivning

Hva vi har levert: Nettside og logo

Insitor hjelper bedrifter med å utforme søknader om støtte til FoU-prosjekter, no cure no pay. De er spesialister på SkatteFUNN og andre offentlige støtteordninger og kjenner til kriteriene for å få innvilget støtte. Deres kunder sparer mye tid ved å benytte dem til utforming av søknader.

Etter en omfattende gjennomgang av bransjen og selskapet anbefalte vi en løsning som innebærer komplett nettside og logo. I tillegg har vi jobbet målrettet med markedsføring som har gitt gode resultater for selskapet.

Resultatene fra arbeidet vårt har gitt Insitor AS en lang liste varme leads, en rekke ny kunder og en profesjonell profil til en brøkdel av kostnadene sammenlignet med tradisjonell reklame. 

Vil du vite om noen av våre tjenester kan skape avkastning for deg?

Ta kontakt med oss i dag, så gjennomfører vi en uforpliktende vurdering før vi utarbeider et kostnadsfritt tilbud som er spesialtilpasset din bedrift.

Vi anbefaler utelukkende tjenester vi anser som viktig for å imøtekomme forventninger fra målgruppen i din bransje, og vi har gode forutsetninger for å se hva som vil skape avkastning for deg på kort og lang sikt.

+47 56 55 32 06

Øvre Kråkenes 17

Kontor

Øvre Kråkenes 17 
Casperkollen, 5152 Bønes 

Kontakt oss