Strategisk og kostnadseffektiv

Markedsføring

La kundene komme til deg

Målrettet og strategisk vekst

Vi utvikler skreddersydde, profesjonelle pakkeløsninger for digital markedsføring som er tilpasset dagens standard.

Vår tjeneste

Slik vinner du kunder på nett

De fleste bedriftsledere sier det er kritisk viktig for bedriften sin å være tilstede i sosiale medier, og vi ser den samme utviklingen blant våre kunder. I følge tall fra SSB (2019) bruker 4/5 nordmenn mellom 16 og 79 år sosiale medier.

Vi forstår godt at det er krevende i en hektisk hverdag å sette seg inn i hvilke sosiale medier bedriften din bør bruke, hva som bør publiseres av innhold, og å få tid til å faktisk gjennomføre.

Vi gjennomfører en analyse av bedriften din, hvilken bransjen dere opererer i og hva konkurrentene deres gjør før vi utarbeider en anbefaling for å gjøre dere synlig for målgruppen på nett. 

Sosiale medier

Vi vet hvor, hvordan og når din bedrift skal bruke sosiale medier for å få flere salg. Vi er eksperter på alt fra TikTok til Linkedin, Facebook, Instagram, Snapchat m.fl. 

Innhold

Godt innhold (innholdsproduksjon) i form av tekst, bilder, video og grafikk er avgjørende for å kapre geniun interesse og organisk vekst. 

Annonsering

Annonsering i sosiale medier og søkemotorer som Google er en av de mest kostnadseffektive metodene for markedsføring. Vi setter opp og publiserer annonser i alle relevante kanaler.

Strategi

Det er sjeldent man treffer med hofteskudd. Vi utvikler en strategi som er tilpasset din bedrift og målgruppe, og som blir til en kjøreplan for publisering digitalt. 

Publisering

Vi har forståelse for at tiden ikke alltid strekker til. Vi tilbyr derfor gunstige pakkeavtaler hvor løpende publisering av innhold er inkludert. 

Vekst

Vi sikrer vekst i dine kanaler med godt innhold, profesjonelle annonser og en solid strategi i bakhånd. 

FAQ

Hva koster det?

Vi setter opp en pakkeløsning som er skreddersydd din bedrift og deres behov. Kontakt oss for et uforpliktende og kostnadsfritt tilbud.

Hvilke sosiale medier?

Vi jobber daglig med alt som er tilgjengelig av sosiale medier. Dette innebærer:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Snapchat
  • TikTok

m.fl. 

Hvor kan dere annonsere?

Vi bruker daglig og kan vise til svært gode resultater på alle de største annonseplattformene som Google og annonseplattformene som er tilgjengelig hos de ulike sosiale mediene.

Hva er inkludert?

I pakkene våre får du alt inkludert, helt enkelt. Hvis du ønsker å et tilbud inkluderer vi en fastpris for arbeidet vi gjør slik at du har forutsigbarhet hver måned. 

Kontakt oss

La kundene komme til deg

Uavhengig av størrelse og bransje fortjener bedriften din et godt og tilpasset tilbud på digitale tjenester.